Onfrisse adem oorzaken hoe kun je die bestrijden

De beste manier om een onfrisse adem te genezen is om te leren wat de oorzaak ervan is. Er is in sommige gevallen geen hulp nodig van een tandarts of huisarts om van een stinkende adem af te komen. Zolang de stinkende adem niet te ernstig is, zijn er genoeg eenvoudig oplossingen die je thuis zelf kunt met veel succes toe kunt passen. Op onze website vind je veel artikelen die het probleem van een onfrisse adem aankaarten en hier een oplossing voor bieden.

Wat is de oorzaak?

Een onfrisse adem kan op verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld vanwege het veelvuldig eten van bepaalde voedingsstoffen zoals knoflook. Ook slechte mondhygiëne kan een oorzaak zijn. Hierdoor blijven er etensresten achter in de mond, waar de bacteriën die in onze mond leven zich mee voeden. Deze bacteriën zorgen voor een chemische reactie met een gele tong en onfrisse adem als gevolg.
Een slechte adem kan ook een uiting zijn van een veel groter probleem. Als er teveel gifstoffen in onze buik zitten, komt in de vorm van vieze geurtjes onze mond uit. Gifstoffen vermijden is bijna net zo moeilijk als eten vermijden wat ons dik maakt. Wanneer je een zwakke spijsvertering hebt ben je gevoeliger voor gifstoffen. Deze ontstaan doordat voedsel langzaam verteerd wordt. Hierbij ontstaan vieze geurtjes die via de darmen uit de mond komen.

>> Maar wil je de nummer 1 oorzaak weten van een slechte adem? Schrijf je dan hier in op deze pagina en ontvang onze gratis videotraining om in een mum van tijd van je slechte adem af te komen <<

Het probleem van slechte adem oplossen

Als je een zwakke spijsvertering hebt dan kun je hier verandering in brengen. Dit begint met goed opletten wat je eet en drinkt. Het drinken van veel water is heel verstandig, dit helpt niet alleen met het verbeteren van de spijsvertering, maar zorgt er ook voor dat je minder snel last zult hebben van onfrisse adem.

HOE JIJ JE SLECHTE ADEM
MET EENVOUDIGE HUISHOUDELIJKE INGREDIËNTEN
IN NOG GEEN 24 UUR MET 50 % KUNT VERMINDEREN

ONTVANG MIJN GRATIS 5 DELIGE VIDEOSERIE

IN DEZE VIDEOSERIE

ZUL JE o.a. ONTDEKKEN:

  • Wat De Nr 1 Oorzaak Is Van Slechte Adem
  • Waarom Tongschrapen Je Adem Alleen Maar Slechter Maakt (zonder deze specifieke vervolgstap!)
  • De Leugens En Waarheden Over Commerciële Tandpasta's
  • Waarom Mondspoelingen Letterlijk Dodelijk Zijn
  • Dat Er Een VEEL Goedkopere Oplossing Is
  • Hoe Je Herhaalde Aankopen Van Dure En Inefficiënte Slechte Ademprodukten
    Kunt Vermijden
  • En Nog Veel Meer!

Je dient je aanvraag te bevestigen door te klikken op de link in de mail die naar je wordt verzonden

Daarnaast heeft goede hydratatie ook andere voordelen zoals een mooiere huid en het verliezen van gewicht. Wanneer veel water drinken niet lukt, is het ook een optie om een glaasje citroensap te drinken voordat je gaat slapen. Dat zal ook zeker helpen bij het verteringsproces.

Veranderen van gewoontes

Opletten met wat je eet is heel erg belangrijk. Niet alleen voor het vermijden van een onfrisse adem, maar voor je hele lichaam. Sommige eetgewoontes kunnen leiden tot stinkende adem en andere, inwendige problemen. Door bepaalde gewoontes te veranderen kun je van een stinkende mond bespaard blijven, of deze genezen. Eet vooral meer groene groentes en fruit voor een gezonder lichaam.
Voeding dat rijk is aan vitamine C doet wonderen voor de geur van de mond. Eet daarom dagelijks wortels of appels met wat citroensap en je adem zal heerlijk fris blijven ruiken. Vermijd rood vlees, eiwitten en ongezonde voedingsstoffen zo veel als mogelijk. Met dit soort voeding doe je de bacteriën in je mond namelijk een plezier. Ook is het raadzaam om minstens twee keer per jaar een bezoek te plegen aan de tandarts, hierdoor blijft je mond goed schoon en zal je minder snel last van een onfrisse adem hebben.

EEN 50% DALING VAN JE SLECHTE ADEM IN 24 UUR ? ONTDEK HET IN DEZE 5 GRATIS VIDEOS (en nog veel meer...) >>>>>
x
gorgelen met zout water tegen slechte adem

Dankzij deze 5 technieken wist ik definitief af te rekenen met mijn slechte adem in nog geen 24 uur

Ontvang onze 100% GRATIS Geheime Training

Ontdek hoe je via spotgoedkope huishoudelijke middeltjes definitief af komt van je slechte adem

>> Je dient je aanvraag nog te bevestigen. Dit door je door op de link te klikken in de email die je zo dadelijk ontvangt <<

Je gegevens worden 100% vertrouwelijk behandeld en nimmer doorgegeven aan derden. Uitschrijven voor de gratis training kan elk moment. Wij hanteren een 100% anti spam beleid