• Home

Wist je dat sommige mondwaters
tot wel 30% alcohol bevatten?

Dat is dus veel meer dan de meeste alcoholische dranken....Listerine bijvoorbeeld heeft een pH van 4,3.

En als je het artikel hebt gelezen over de voornaamste oorzaak van slechte adem, die voor 90% van de van de slechte adem problemen zorgt, dan weet je inmiddels dat een droge mond en/of een lage pH waarde in je mond bacteriën aanspoort om zich te vermenigvuldigen.

Je moet dus direct kappen met het gebruik van mondwater - doe het nu!

Waarom mondwater voor de farmaceutische fabrikant zo interessant is..

Veel farmaceutische bedrijven vertellen je dat er alcohol in mondwater zit om de bacteriën in je mond te doden en nare geurtjes tegen te gaan. Dat is ten dele waar. De bacteriën worden inderdaad allemaal gedood (en dat is overigens iets wat helemaal niet goed is, maar daar komen we later nog op terug).

Maar wat ze niet vertellen is dat er nog meer schade wordt aangericht door het uitdrogende effect.

De andere verklaring om alcohol in die producten te stoppen is om de vervelende geur uit je mond tijdelijk te verdringen (te overdrijven) met nóg een sterkere geur.

Alcoholhoudend mondwater verbloemt de stinkende adem even (als een masker), maar pakt de oorzaak dus niet aan.

Zodra de alcohol weg is, is je mond volledig uitgedroogd en komen de bacteriën vrolijk weer terug om stinkgassen te produceren en te vermenigvuldigen (en omdat je een voor hun perfect uitgedroogde omgeving hebt gecreëerd, met minimaal speeksel en dus minimaal zuurstof, gebeurt dit in een rap tempo!).

We gaan je nu iets vertellen waar je misschien wel even van schrikt...

Zoals je inmiddels weet, zijn er enorm veel bedrijven die bakken met geld aan het onderwerp 'slechte adem' verdienen.

Deze bedrijven hebben er, meer dan wie dan ook, belang bij dat jij net als al die andere mensen met een slechte adem juist NIET geholpen wordt!

Stel je namelijk maar eens voor dat niemand meer een slechte adem heeft na het gebruik van mondwater. Dat zou betekenen dat deze bedrijven daarna nooit meer mondwater kunnen verkopen, ze verdienen daarna namelijk geen rode cent meer!!

Mondwaters moeten dus zo snel mogelijk de prullenbak in!

Vergelijk het met die gigantische fabrikant van gloeilampen - die wereldberoemde multinational - uit Eindhoven. Dat bedrijf weet al jarenlang hoe zij een lamp moeten maken die nooit kapot gaat (tenzij je erop gaat staan...maar je begrijpt wel wat we bedoelen).

Al jaren gaat dat zo! Maar als ze een dergelijk lamp op de markt zouden brengen, dan zou iedereen slechts één keer zo'n lamp in zijn leven kopen, en daarna nooit meer. Dat zou betekenen dat zelfs een gigant van dit formaat zijn deuren zou kunnen sluiten wat de gloeilampenproductie betreft...

Het is kraakheldere logica van vraag en aanbod!

En precies die formule geldt ook voor mondwater. Nogmaals:

De fabrikanten van mondwater hebben er alle belang bij om juist niet voor een oplossing tegen stinkende adem te zorgen. Onthoud dat goed!

Heb je mondwater in huis? Doe jezelf een lol; pak het en gooi het weg, nu direct!

Wil je weten waarom je NOOIT commerciële tandpasta's moet gebruiken?

Deze stof in tandpasta's is ERG schadelijk (91% van alle tandpasta's bevatten dit SCHADELIJKE ingrediënt...)