Wat Je Moet Weten Over Een Gele Tong

" Voordat ik achter mijn oorzaak van een slechte adem kwam wist ik niet eens dat die gele tong de reden was" antwoordde ik vervolgens.

Maar let op: in dit artikel hebben we het over een gele tong die ervoor zorgt dat je vreselijk uit je mond stinkt, en dus niet de gele tong die je krijgt vanwege een ziekte, infectie of allergie nadat je bijvoorbeeld een antibiotica kuur hebt geslikt.

DEZE GRATIS VIDEOSERIE ONTVANGEN?

ONTDEK....

  • De nr 1 oorzaak van slechte adem
  • Waarom tongschrapen je adem alleen maar slechter maakt
  • De leugens en waarheden over commerciële tandpasta's
  • Waarom mondspoelingen dodelijk zijn
  • Dat er een veel goedkopere oplossing is
  • Hoe je dure en herhaalde aankopen van middelen kunt vermijden
  • En nog veel meer!

Een Gele Tong Gaat Meestal Gepaard Met Een Vieze Adem

Bij sommige mensen verandert de gele kleur op den duur zelfs in een vieze bruine harige tong!

​Een harige tong ontstaat wanneer de papillen langer en dikker worden en donker van kleur.

De oppervlakte van de achterste tong bestaat immers uit haartjes. Normaal gesproken slijten de haartjes op de tong anders zou je tong er natuurlijk heel raar uit gaan zien. Wordt het afslijtingspatroon verstoord dan groeien de haartjes verder.

bruine harige tong

Koffie, nicotine en allerlei andere gekleurde stoffen kunnen zich dan gemakkelijk hechten aan de haartjes. Feitelijk komt het er op neer dat enzymen niet meer in staat zijn om de bacteriën af te breken.​

Helpt Tongschrapen Tegen Een Gele Tong?

Er zijn talloze oorzaken van een gele tong, maar vrijwel altijd is de tongstructuur erg ruw. Voedselresten en bacteriën kunnen zich goed nestelen. Daarom is het noodzakelijk dat je zorgt voor een onprettige omgeving zodat deze bacteriën niet de kans krijgen om problemen te veroorzaken. 

Natuurlijk zijn er allerlei middelen in de handel die je doen beloven van je gele of bruine tong af te komen., zoals mondspoelmiddelen en tongschrapers. Toch is dit niet altijd afdoende, vooral als er sprake is van een ziekte of ontsteking.

Begin in ieder geval eerst met een voor de bacteriën onprettige omgeving in de mond

Hoe Zorg Je Voor Een Onprettige Omgeving?

Door je mond zo goed mogelijk te bevochtigen en te zorgen voor voldoende zuurstof.

Als de kleur van je tong ernstig is dan adviseer ik je sowieso eerst naar de dokter te gaan om je te laten controleren voordat je allerlei dure of nutteloze mondspoelingen in huis haalt. Laat je echter niet zomaar wat wijs maken. 

Je kunt ook zeer goede resultaten verkrijgen met huis- tuin- en keukenmiddelen zoals beschreven in het Stop Slechte Adem Behandelplan. De combinatie van de natuurlijke middelen die in dit plan beschreven staan zorgen voor een zeer effectieve manier om van je slechte adem en gele tong af te komen. 

Maar nogmaals, laat je echter zo snel mogelijk controleren of je toch niet ergens een ontsteking hebt, want anders riskeer je ook nog problemen met je gebit en tandvlees. En dit alles bij elkaar zorgt natuurlijk ook weer voor een slechte adem. Vrijwel iedereen met een witte, gele, bruine of zwarte tong heeft last van een stinkende adem. Vaak wordt daarmee ook de smaak aangetast.

EEN 50% DALING VAN JE SLECHTE ADEM IN 24 UUR ? ONTDEK HET IN DEZE 5 GRATIS VIDEOS (en nog veel meer...) >>>>>
x