Halita als mondspoelmiddel gebruiken?

De fabrikant van Halita beweert dat door het 'wegvangen' van de stinkgassen met de actieve stof zinklactaat de slechte adem vanzelf verdwijnt. Derhalve bestaan er ook veel positieve verhalen over het spoelmiddel en wordt het goed verkocht in de handel.

Halita schijnt geen alcohol te bevatten en bacteriën te doden. Wel bevat het, naast zink, een klein percentage chloorhexidine. Het probleem met chloorhexidine is dat ook de goede mondbacteriën worden gedood.

Bij een mondspoeling met Halita overleeft slecht een zeer klein deel van de bacteriën in de biofilm (tandplaque), met als gevolg dat de weinig resistente bacteriesoorten de mondflora gaan overheersen.

Effect Halita Op Tandplak

Halita wordt als spoelmiddel gerekend tot de zwakke anti bacteriële middelen en bestrijdt de bacteriën in de plak selectief.

Het is af te raden dit soort midellen te gebruiken.Deze bacteriën vormen de laag (biofilm) die erg goed overleven op harde oppervlakten zoals glazuur.Deze laag functioneert als het ware als een ecosysteem.

HOE JIJ JE SLECHTE ADEM
MET EENVOUDIGE HUISHOUDELIJKE INGREDIËNTEN
IN NOG GEEN 24 UUR MET 50 % KUNT VERMINDEREN

ONTVANG MIJN GRATIS 5 DELIGE VIDEOSERIE

IN DEZE VIDEOSERIE

ZUL JE o.a. ONTDEKKEN:

  • Wat De Nr 1 Oorzaak Is Van Slechte Adem
  • Waarom Tongschrapen Je Adem Alleen Maar Slechter Maakt (zonder deze specifieke vervolgstap!)
  • De Leugens En Waarheden Over Commerciële Tandpasta's
  • Waarom Mondspoelingen Letterlijk Dodelijk Zijn
  • Dat Er Een VEEL Goedkopere Oplossing Is
  • Hoe Je Herhaalde Aankopen Van Dure En Inefficiënte Slechte Ademprodukten
    Kunt Vermijden
  • En Nog Veel Meer!

Je dient je aanvraag te bevestigen door te klikken op de link in de mail die naar je wordt verzonden

We kunnen dus, net als bij de darmflora spreken over de aanwezigheid van mondflora. De bacteriën in de mond communiceren door middel van chemische stoffen en zijn op de tanden en in het tandvlees zeer plaatsgebonden.

Ontstaat er slechte adem, dan is er dus sprake van een onevenwichtige balans tussen de verschillende bacteriën.Een beter mondspoelmiddel dan Halito is 10-Quist omdat deze gebaseerd is op actieve chlorine-dioxide dat vluchtige zwavelverbindingen neutraliseert en minder vervelende bijwerkingen heeft.H

et nadeel van het middel is dat je het met regelmaat moet gebruiken. Veel beter is het dus als je zelf je eigen, veel natuurlijker preparaat kunt maken, dat bovendien ook veel goedkoper is!

Hoe Halita te gebruiken en waar kun je het kopen?

Het gebruik van de tongschraper in combinatie met het Halita gorgelmiddel zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van halitose.

Halita is te koop bij de apotheek of drogist en kost ongeveer€ 40,= per fles.Met een fles doe je ongeveer een maand.

Na circa 3 maanden zou het effect van Halita merkbaar moeten zijn. Maar let op: oordeel niet zelf, maar vraag een persoon uit je vertrouwde omgeving om te toetsen of Halita heeft gewerkt! Zelf kun je namelijk meestal niet ruiken of je last hebt van een slechte adem.

Halita werkt niet bij mij! Wat nu?

Als blijkt dat de behandeling met Halita geen goede resultaten oplevert, dan kun je altijd nog overwegen om een andere aanpak te gebruiken. Slechte adem is prima te behandelen en heus niet iets waarmee je moet leren leven. Want alhoewel halitose (= andere benaming voor slechte adem) tegenwoordig prima behandeld kan worden is een snelle 'quick fix' is er meestal niet bij!

Je dient jouw probleem serieus aan te pakken middels een doordachte halitose behandeling of bijvoorbeeld het halitose spreekuur waar ze met behulp van de Halimeter de mate van je slechte adem objectief kunnen vaststellen door het meten van zwavelgassen. Maar je kunt halitose ook heel goed oplossen met onze halitosis aanpak

Er zijn mensen die beweren dat zodra ze met Halita zijn begonnen, dat je er dan niet meer afkomt, omdat zodra je stop, de slechte adem problemen weer terug komen.

Halita is beslist geen wondermiddel. Je kunt veel beter nog kauwen op suikervrije kauwgom om de speekselproductie te bevorderen. Je weet inmiddels hoe belangrijk het is om te zorgen voor een zuurstofrijke omgeving!

EEN 50% DALING VAN JE SLECHTE ADEM IN 24 UUR ? ONTDEK HET IN DEZE 5 GRATIS VIDEOS (en nog veel meer...) >>>>>
x
gorgelen met zout water tegen slechte adem

Dankzij deze 5 technieken wist ik definitief af te rekenen met mijn slechte adem in nog geen 24 uur

Ontvang onze 100% GRATIS Geheime Training

Ontdek hoe je via spotgoedkope huishoudelijke middeltjes definitief af komt van je slechte adem

>> Je dient je aanvraag nog te bevestigen. Dit door je door op de link te klikken in de email die je zo dadelijk ontvangt <<

Je gegevens worden 100% vertrouwelijk behandeld en nimmer doorgegeven aan derden. Uitschrijven voor de gratis training kan elk moment. Wij hanteren een 100% anti spam beleid