Je adem stinkt? Weet je het wel zeker?

Denk je dat je adem stinkt?

Het is vrij duidelijk wanneer de persoon naast je een slechte adem heeft. Het is direct merkbaar en het wordt erger wanneer zij hun mond open doen om te praten. De onfrisse adem van iemand anders heb je zo opgemerkt, maar wat als jij diegene bent met een hele slechte adem, zou je het dan ook zo snel opmerken en toegeven? Het is namelijk heel goed mogelijk dat je zelf al langere tijd een adem hebt die stinkt zonder dat je het door hebt.

Als je vermoed dat je altijd uit je mond aan het stinken bent, dan kun je dit vaak zien aan het gedrag van de mensen om je heen. Je zult bijvoorbeeld mensen met hun hoofd weg zien draaien wanneer je je mond open doet. Misschien dat je het nog niet aan je zelf hebt durven toe te geven, maar jezelf erbij neerleggen dat je adem stinkt is de eerste stap naar genezing!

Hier zijn een aantal vragen waarmee je je kennis over hele slechte adem kunt testen:

Is regelmatig je tanden poetsen genoeg om slechte adem geur te voorkomen?

Als je denkt dat je tanden poetsen voldoende is om onfrisse adem te voorkomen, dan heb je het mis. Er is meer nodig dan een tandenborstel en tandpasta om de onaangename geurtjes in je mond te bestrijden en te voorkomen. Flossen is ook belangrijk om je mond fris en schoon te houden. Ook zal je speciale tandpasta moeten gebruiken voor betere effecten. Een hele goede is bijv. zoals Weleda Saline. Vermijdt vooral tandpasta’s waar alcohol in gebruikt wordt, want alcohol droogt uit en uitdroging is een oorzaak van adem die stinkt.

Wat is de hoofdoorzaak van altijd uit je mond stinken?

In de wetenschappelijke wereld wordt er al geruime tijd onderzocht wat de belangrijkste veroorzaker is van slechte adem. Men is er achter gekomen dat anaerobe bacteriën de grootste boosdoener zijn van een adem die stinkt. Deze bacteriën leven in de mond en maken chemische verbindingen (vluchtige zwavelverbindingen) waardoor er een slechte geur vrij komt. Voornamelijk het consumeren van veel eiwitten zorgt ervoor dat deze bacteriën zich gaan ophopen in de mond en op de tong.

Mijn adem stinkt zeg je? Maar kun je je eigen slechte adem geur ruiken?

Als je ooit al eens een keer slechte adem hebt gehad, dan weet je hier het antwoord vast al op. De geur van je eigen adem kun je niet zelf ruiken. Je zult aan het gedrag van mensen waarmee je in contact komt moeten afleiden of je adem stinkt. Natuurlijk kun je ook aan vrienden of familie vragen of je adem stinkt, maar bereid je dan wel voor om met de harde waarheid geconfronteerd te worden.

Van je slechte adem afkomen

Om op een goede en effectieve manier van hele slechte adem af te komen kun je het beste professionele hulp opzoeken. Je kunt bijvoorbeeld het programma van Ton Koopman volgen: Stop Slechte Adem Behandelplan.

Op deze pagina kun je je ook helemaal gratis inschrijven voor een 5-delige videotraining waarin het Nummer 1 geheim verklapt wordt om van een altijd stinkende mond af te komen. Met deze videotraining zal je al binnen 12 uur je hele slechte adem kunnen verminderen. Schrijf je dus nu in en binnenkort kun je weer genieten van een heerlijk frisse adem!

Inschrijven voor de training via deze knop of via de formulieren op deze pagina!

IK STOP MIJN SLECHTE ADEM NU