Hoe krijg je een frisse adem

Hoe krijg je een frisse adem?

Hoe krijg je een frisse adem die de hele dag lang duurt. Het hebben van een onfrisse adem is zeer gebruikelijk bij mensen over de hele wereld. Het kan iedereen overkomen. Een stinkende adem is niet alleen vervelend voor de mensen waarmee je in aanraking komt, maar ook voor jezelf. Het is namelijk niet leuk wanneer mensen je liever vermijden vanwege je stinkende adem. Als je adem dus slecht is, wil je deze zo snel mogelijk oplossen. In dit artikel geven we je de beste tips.

Hoe krijg je een frisse adem : volg de gratis videotraining

Er is ongelofelijk veel informatie beschikbaar over slechte adem en hoe je deze weer fris kunt laten ruiken. Als je er zelf maar vrij weinig over weet kan het een hele opgave zijn om alle informatie goed tot je door te laten dringen. Vaak worden er ook nog eens wat tegenstrijdige oplossingen en zaken besproken als het gaat om de vraag hoe je je adem weer fris kunt krijgen. Om je op een duidelijke en leerzame manier op de goede weg te helpen, kun je je via de pagina inschrijven voor een gratis 5-delige videotraining. Hierin wordt je alles verteld over slechte adem. Maar het belangrijkste van deze videotraining is het geheim dat verklapt wordt waarmee je binnen 12 uur je slechte adem met 50% kunt verminderen!

DEZE GRATIS VIDEOSERIE ONTVANGEN?

ONTDEK....

 • De nr 1 oorzaak van slechte adem
 • Waarom tongschrapen je adem alleen maar slechter maakt
 • De leugens en waarheden over commerciële tandpasta's
 • Waarom mondspoelingen dodelijk zijn
 • Dat er een veel goedkopere oplossing is
 • Hoe je dure en herhaalde aankopen van middelen kunt vermijden
 • En nog veel meer!

Een frisse adem krijgen zonder dure producten

Het is niet nodig om dure producten te gebruiken om van je slechte adem af te komen. Tenzij je adem echt heel erg slecht is geven we je hierbij een aantal tips hoe je een frisse adem kunt krijgen:

 • Drink een glas warm/lauw water met wat citroen. Het zuur van de citroen zal helpen om de speekselproductie te bevorderen. Dit is belangrijk want speeksel is de natuurlijke reiniger van je mond.
 • Gorgelen met zout water. Zout is erg ruw en ideaal om je mond en tanden mee te schuren. Hierdoor komen etensresten en andere deeltjes los.
 • Kauwen op kruiden. In plaats van pepermuntjes of kauwgom is het véél beter om op natuurlijke kruiden te kauwen zoals peterselie, kaneel of tijm. Dit geeft een fris gevoel en is zeer goed voor je adem. Pepermuntjes en kauwgom daarentegen zullen alleen maar schade aan je gebit aanrichten.
 • Vermijd alcohol. Niet alleen drank bevat alcohol, ook tandpasta’s en mondwater bevatten alcohol. Dit is niet goed omdat alcohol je lichaam uitdroogt, wat de speekselproductie omlaag haalt. De tandpasta Weleda Saline is de beste keuze.
 • Een tongreiniger. Een tongreiniger wordt ook wel een tongschraper genoemd. Met deze beschrijving krijg je al een beeld van wat dit apparaat doet. Een tongreiniger is erg goedkoop en zorgt ervoor dat je tong vrij blijft van bacteriën en etensresten, welke daar vaak ophopen en zullen gaan rotten, met een slechte adem als gevolg.

Met een frisse adem voel je je beter

Een slechte adem is zeer onprettig voor de mensen om je heen. Ze zullen je liever vermijden, en wanneer ze met je praten zullen ze hun hoofd wegdraaien. Dit soort situaties zijn erg vervelend en kunnen je een rotgevoel geven. Gelukkig weet je nu wat meer over slechte adem en wat je er aan kunt doen. Het antwoord op de vraag hoe krijg je een frisse adem ligt nu binnen je bereik. Schrijf je in op deze pagina

DEFINITIEF AF VAN SLECHTE ADEM? ONTDEK MIJN GEHEIM IN DEZE VIDEOSERIE >>>>>
x
gorgelen met zout water tegen slechte adem

Dankzij deze 5 technieken wist ik definitief af te rekenen met mijn slechte adem in nog geen 24 uur

Ontvang onze 100% GRATIS Geheime Training

Ontdek hoe je via spotgoedkope huishoudelijke middeltjes definitief af komt van je slechte adem

>> Je dient je aanvraag nog te bevestigen. Dit door je door op de link te klikken in de email die je zo dadelijk ontvangt <<

Je gegevens worden 100% vertrouwelijk behandeld en nimmer doorgegeven aan derden. Uitschrijven voor de gratis training kan elk moment. Wij hanteren een 100% anti spam beleid