Amandelstenen: 3 Tips Om Er Vanaf Te Komen

Wist u dat langdurige slechte adem veroorzaakt kan worden door amandelstenen? Als uw keel zeer doet, zelfs wanneer u geen verkoudheid hebt of een andere infectie, is dit zeker een mogelijkheid. 

DEZE GRATIS VIDEOSERIE ONTVANGEN?

ONTDEK....

  • De nr 1 oorzaak van slechte adem
  • Waarom tongschrapen je adem alleen maar slechter maakt
  • De leugens en waarheden over commerciële tandpasta's
  • Waarom mondspoelingen dodelijk zijn
  • Dat er een veel goedkopere oplossing is
  • Hoe je dure en herhaalde aankopen van middelen kunt vermijden
  • En nog veel meer!

Het voelt alsof er iets vast zit in de achterkant van de keel dat u niet kunt ophoesten, hierdoor wordt het doorslikken van eten ook vermoeilijkt. 

Wanneer u dit ondervindt, is de kans groot dat u het slachtoffer bent van amandelstenen, ook wel tonsillitis genoemd. Nu dat het probleem duidelijk is, wilt u natuurlijk weten hoe u ervan af kunt komen.

Wat zijn amandelstenen?

In wezen zijn amandelstenen kleine rotsjes van calcium, etensresten, dode cellen en andere overblijfselen en bacteriën die zich in de kieren en spleten van uw amandelen vormen. 

Net als tandsteen, kunnen amandelstenen verharden. Hierdoor wordt het steeds moeilijker en moeilijker om deze verwijderen en gaat de keel ook steeds meer pijn doen. 

Er kan zelfs oorpijn en hoofdpijn door ontstaan, dus het is noodzakelijk om zo snel mogelijk de amandelen weer steenvrij te maken.

Er zijn meerdere behandelingen mogelijk om van dit probleem af te komen:

  • Probeer zelf om van de amandelstenen af te komen. Dit kunt u doen door ze uit uw mond te schrapen met bijvoorbeeld een tandenborstel of ander voorwerp. Als je geen gevoelige kokhalsreflex hebt, en het niet erg vind om een voorwerp in uw keel te steken, is dit de eenvoudigste methode.
  • Soms is het mogelijk om met zout en water de stenen los te krijgen. Een beetje gorgelen kan hier bij helpen. Zout is ruw en kan de amandelen op een natuurlijke manier schuren. Het kan ook de moeite waard zijn om naar een aromatherapie winkel te gaan, daar zijn soms artikelen verkrijgbaar die amandelstenen kunnen helpen bestrijden.
  • Het is ook mogelijk om amandelstenen op professionele wijze te laten verwijderen tijdens een operatie. Dit wordt een tonsillectomie genoemd. Dit kan tegenwoordig met lasers gedaan worden. Hiermee worden de stenen verdampt en de kieren en spleten bij uw amandelen worden uitgevlakt waardoor de opbouw van stenen in de toekomst niet zo snel meer zal gebeuren. Raadpleeg uw arts bij het overwegen van deze operatie over de kosten en risico’s.

Het Probleem Van Amandelstenen En Slechte Adem Voorkomen

De beste manier van amandelstenen genezen is natuurlijk voorkomen dat u ze krijgt. Met uitstekende mondhygiëne bent u al een heel eind op weg. Dit omvat dagelijks poetsen, flossen en spoelen met alcoholvrij mondwater. 

De tong schoon houden is hierbij ook erg belangrijk, vooral de achterkant van de tong is een broedplaats voor bacteriën. Ook moet eten een half uur voor het slapen gaan vermeden worden. Af en toe gorgelen met zout water helpt de opeenhoping van vuil tegen te gaan en is dus ook een aanrader

Amandelstenen zijn een vervelend probleem die voor een slechte adem zorgen. Gelukkig kan het makkelijk verholpen worden. En door aandacht te besteden aan uw mondhygiëne is het zelfs mogelijk dat u nooit last van dit probleem zult krijgen.

EEN 50% DALING VAN JE SLECHTE ADEM IN 24 UUR ? ONTDEK HET IN DEZE 5 GRATIS VIDEOS (en nog veel meer...) >>>>>
x
gorgelen met zout water tegen slechte adem

Dankzij deze 5 technieken wist ik definitief af te rekenen met mijn slechte adem in nog geen 24 uur

Ontvang onze 100% GRATIS Geheime Training

Ontdek hoe je via spotgoedkope huishoudelijke middeltjes definitief af komt van je slechte adem

>> Je dient je aanvraag nog te bevestigen. Dit door je door op de link te klikken in de email die je zo dadelijk ontvangt <<

Je gegevens worden 100% vertrouwelijk behandeld en nimmer doorgegeven aan derden. Uitschrijven voor de gratis training kan elk moment. Wij hanteren een 100% anti spam beleid